filtratie, waterkoelers en vetafscheiders

 

Dé filterspecialist
Eigen uniek filtermerk
De beste drinkwatersystemen

Bent u op zoek naar een grote voorraad autofilters? Dan kunt u terecht bij Cocojori bv, uit Brakel. Voor uw auto zijn er verschillende filters nodig. Wij zijn gespecialiseerd in alles wat met filteren te maken heeft en kunnen u ongetwijfeld van de nodige oplossingen voorzien.

Geïnteresseerd in onze filtersystemen?

Contacteer ons

 

De juiste autofilters aanschaffen

Om ervoor te zorgen dat uw auto lang meegaat, is het natuurlijk belangrijk dat uw filters altijd naar behoren werken en van goede kwaliteit zijn. Bent u een garagist en heeft u een grote hoeveelheid filters nodig voor het herstellen van auto’s van klanten? Dan kunt u zeker bij onze specialisten in filtratie terecht. Wij hebben allerlei soorten filters die ook van pas komen in auto’s, waaronder Hydraulische filters. Bent u niet helemaal zeker wat u juist nodig heeft? Laat het ons gerust weten. Wij geven vraag advies waar nodig, zodat u zeker bent dat u de perfecte oplossing vindt.

 

Bestel uw filters bij ons

Wilt u uw autofilters of andere filters, zoals HEPA-filters, bij ons kopen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Bel daarvoor naar het nummer +32 55 60 02 85 of vul ons contactformulier in. Wij bezorgen u indien gewenst eerst een vrijblijvende offerte. Zo bent u op voorhand op de hoogte van het kostenplaatje.

 

contactformulier