filtratie, waterkoelers en vetafscheiders

Autofilters

Totaalservice
Eigen uniek filtermerk
Reusachtig aanbod

Voor een grote voorraad autofilters kunt u terecht bij Cocojori bv uit Brakel. Voor uw auto zijn er verschillende filters nodig. Wij zijn gespecialiseerd in alles wat met filteren te maken heeft en kunnen u ongetwijfeld van de nodige oplossingen voorzien. Ons uitgebreide assortiment omvat filters voor elke type auto en toepassing, zodat uw voertuig altijd optimaal presteert.

Geïnteresseerd in onze autofilters?

Contacteer ons

 

De juiste autofilters aanschaffen

Om ervoor te zorgen dat uw auto lang meegaat, is het natuurlijk belangrijk dat uw filters altijd naar behoren werken en van goede kwaliteit zijn. Bent u een garagist en heeft u een grote hoeveelheid filters nodig voor het herstellen van auto’s van klanten? Dan kunt u zeker bij onze specialisten in filtratie terecht. Wij hebben allerlei soorten filters die ook van pas komen in auto’s, waaronder Hydraulische filters. Daarnaast bieden wij ook een verscheidenheid aan stoffilters, onmisbaar voor het handhaven van een schone en gezonde omgeving binnen het voertuig. Bent u niet helemaal zeker wat u juist nodig heeft? Laat het ons gerust weten. Wij geven vraag advies waar nodig, zodat u zeker bent dat u de perfecte oplossing vindt.

 

Bestel uw filters bij ons

Wilt u uw autofilters of andere filters bij ons kopen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Bel daarvoor naar het nummer +32 55 60 02 85 of vul ons contactformulier in. Wij bezorgen u indien gewenst eerst een vrijblijvende offerte. Zo bent u op voorhand op de hoogte van het kostenplaatje.

 

contactformulier