filtratie, waterkoelers en vetafscheiders

Farmaceutische filters

Totaalservice
Eigen uniek filtermerk
Reusachtig aanbod

Bent u op zoek naar farmaceutische filters die voor een steriele werkomgeving zorgen? Dan zit u goed bij Cocojori bv uit Brakel. Filtratie is uiterst belangrijk binnen de farmaceutische industrie. Gelukkig zijn wij gespecialiseerd in industriële filters en weten wij als geen ander aan welke voorwaarden deze moeten voldoen. Lees snel verder en kom er alles over te weten.

Geïnteresseerd in onze farmaceutische filters?

Contacteer ons

 

Wij voorzien u van de meest betrouwbare farmaceutische filters

In de farmaceutische industrie is filtratie een belangrijk onderdeel. Farmaceutische producten produceren is een kostbare aangelegenheid en het proces moet dan ook zo steriel mogelijk verlopen. Daarom bieden wij hoogwaardige filtratiemogelijkheden aan die voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. Vraag ons indien nodig gerust om meer informatie op maat. Wij helpen u graag aan de beste filters voor uw sector. Naast farmaceutische filters vindt u in ons assortiment ook antibacteriële filters. Wilt u eerder hoogwaardige HEPA-filters kopen? Ook dan zit u goed bij ons.

 

Reken op onze kennis en expertise

Heeft u farmaceutische filters of filterzakken nodig? Dan klopt u met een gerust hart bij ons aan. Wij beschikken over jarenlange kennis en zetten onze expertise graag voor u in. Heeft u specifieke vragen of krijgt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Hiervoor belt u naar +32 55 60 02 85 of vult u het contactformulier in. Onze installateur van industriële filters komt graag bij u langs om de filters vakkundig te plaatsen.

 

contactformulier