filtratie, waterkoelers en vetafscheiders

Een installateur voor uw waterkoeler in Vlaanderen

Dé filterspecialist
Eigen uniek filtermerk
De beste drinkwatersystemen

Een ervaren installateur voor de installatie van een waterkoeler bij u in Vlaanderen, die vindt u bij Cocojori bv uit Brakel, in de omgeving van Gent. Ons bedrijf is gespecialiseerd in industriële filtratie, maar voorziet u ook graag van hoogwaardige drinkwatersystemen, zodat u te allen tijde heerlijk water tot uw beschikking heeft. Lees snel verder en kom er meer over te weten!

Geïnteresseerd in onze filtersystemen?

Contacteer ons

 

Onze installateur zorgt voor de installatie van uw waterkoeler in Vlaanderen

Een installateur van ons bedrijf zorgt niet alleen voor de installatie van uw waterkoeler in Vlaanderen, maar installeert voor u ook graag diverse industriële filters voor bedrijven. Wij vinden dat gefilterd water beschikbaar moet zijn voor iedereen. Bovendien is water drinken goed voor de gezondheid. Een drinkwatersysteem is dus een goede investering waar u veel uithaalt. Wilt u zowel bij u thuis als in uw bedrijf een waterkoeler plaatsen? Laat het ons zeker weten. Onze installateur komt dan graag bij u langs in Vlaanderen voor het plaatsen van een waterkoeler. Wilt u daarnaast ook HEPA-filters kopen? Dan zit u zeker goed bij ons.

 


 

Maak zo snel mogelijk een afspraak met onze installateur

Heeft u specifieke vragen? Of wilt u liever meteen een afspraak maken met onze installateur uit Vlaanderen, voor de installatie van uw waterkoeler of industriële filters? Neem dan meteen contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar +32 55 60 02 85, door een e-mail te sturen naar johan@cocojori.be of door het contactformulier in te vullen. Wij zijn u graag van dienst!

 

contactformulier