filtratie, waterkoelers en vetafscheiders

Een installateur voor uw waterkoeler in Vlaanderen

Dé filterspecialist
Eigen uniek filtermerk
De beste drinkwatersystemen

Een ervaren installateur voor de installatie van een waterkoeler bij u in Vlaanderen, die vindt u bij Cocojori bv uit Brakel. Ons bedrijf is gespecialiseerd in filters en drinkwatervoorzieningen. Zo zorgen we met plezier en kunde voor de installatie van een waterkoeler, zodat u kunt genieten van fris, gekoeld water op ieder moment!

Geïnteresseerd in onze filtersystemen?

Contacteer ons

 

Onze installateur zorgt voor de installatie van uw waterkoeler

Een installateur van ons bedrijf zorgt niet alleen voor de installatie van uw waterkoeler in Vlaanderen, maar installeert voor u ook industriële filtratie. Wij vinden dat gefilterd water beschikbaar moet zijn voor iedereen. Bovendien is water drinken goed voor de gezondheid. Een drinkwatersysteem is dus een goede investering waar u veel uithaalt. Wilt u een waterkoeler bij u thuis laten installeren? Of wilt u uw werknemers te allen tijde voorzien van fris water en lijkt een waterkoeler voor uw bedrijf daarom interessant? Laat de installatie van uw waterkoeler dan aan ons over!

 


 

Maak zo snel mogelijk een afspraak met onze installateur

Heeft u specifieke vragen? Of wilt u liever meteen een afspraak maken met onze installateur voor de installatie van uw waterkoeler? Neem dan meteen contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar +32 55 60 02 85 of door het contactformulier in te vullen. Wij zijn u graag van dienst!

 

contactformulier