filtratie, waterkoelers en vetafscheiders

Metaalgaasfilter

Totaalservice
Eigen uniek filtermerk
Reusachtig aanbod

Voor een metaalgaasfilter van de beste kwaliteit zit u goed bij Cocojori bv uit Brakel. Wij bieden diverse bedrijven uit de meest uiteenlopende sectoren hoogwaardige filteroplossingen op maat aan. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een nieuwe metaalgaasfilter? Dan vindt u deze zeker in ons aanbod.

Geïnteresseerd in onze metaalgaasfilter?

Contacteer ons

 

Een nieuwe metaalgaasfilter voor uw afzuigkap

Een metaalgaasfilter wordt gebruikt in verschillende sectoren. Bij ons bent u altijd verzekerd van de beste filters van hoogwaardige kwaliteit. Metaalgaasfilters houden onder andere grove vetdeeltjes tegen, onttrekken vocht uit de lucht en dragen bij aan een fijne leefomgeving. De filters zijn bijvoorbeeld vaak terug te vinden in afzuigkappen. Bent u eerder op zoek naar antibacteriële filters of? Wilt u een kaarsenfilter kopen? Ook dan klopt u met een gerust hart aan bij ons bedrijf dat gespecialiseerd is in industriële filters voor bedrijven. Wij zetten onze kennis en expertise graag voor u in.

 

Vraag een offerte aan voor een nieuwe filter

Wilt u graag een nieuwe metaalgaasfilter of andere filteroplossingen, zoals filterzakken, aanschaffen? Wacht dan niet langer en vraag meteen een gratis offerte aan. U bereikt ons telefonisch via +32 55 60 02 85 of het contactformulier invullen. Onze specialisten in filtratie beantwoorden graag al uw vragen en helpen u aan een metaalgaasfilter op maat.

 

contactformulier