filtratie, waterkoelers en vetafscheiders

Persluchtfilters

Dé filterspecialist
Eigen uniek filtermerk
De beste drinkwatersystemen

Bent u op zoek naar hoogwaardige persluchtfilters? Dan zit u goed bij Cocojori bv uit Brakel, in de omgeving van Gent. Bij ons vindt u een ruim aanbod aan kwaliteitsvol filtermateriaal waar u jarenlang mee voort kunt. Ontdek snel waarmee wij u van dienst kunnen zijn.

Geïnteresseerd in onze filtersystemen?

Contacteer ons

 

Persluchtfilters verbeteren de kwaliteit van perslucht

Cocojori bv is dé specialist als het aankomt op industriële filters voor diverse soorten bedrijven. Ook voor kwalitatieve persluchtfilters bent u bij ons aan het juiste adres. Deze filters zorgen niet alleen voor schone en droge perslucht, ze bepalen ook de kwaliteit ervan en verwijderen olie- en waterdruppeltjes die in de omgevingslucht zitten. Bovendien zorgt de filter voor extra zuiverheid en verwijdert hij vuildeeltjes. Heeft u interesse? Laat het ons dan zeker weten, ook als u bijvoorbeeld eerder op zoek bent naar een industriële ventilatiefilter of luchtstoffilters.

 

 

Schaf snel een nieuwe persluchtfilter aan

In ons uitgebreid aanbod vindt u ongetwijfeld de persluchtfilters die u nodig heeft voor uw specifieke werkzaamheden. Heeft u nog vragen of krijgt u graag meer informatie over ons aanbod? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar +32 55 60 02 85, stuur een e-mail naar johan@cocojori.be of vul het contactformulier in. Ook als u HEPA-filters of een bepaalde soort filterzakken wilt kopen, klopt u bij ons aan.

 

contactformulier