filtratie, waterkoelers en vetafscheiders

Waterkoeler voor thuis

Dé filterspecialist
Eigen uniek filtermerk
De beste drinkwatersystemen

Een waterkoeler voor thuis is ideaal als u te allen tijde over heerlijk, fris water wilt beschikken. Genoeg drinken is erg belangrijk, al wordt dit soms wel eens uit het oog verloren als u geen fles water in het zicht heeft staan. Daarom biedt Cocojori bv uit Brakel, in de omgeving van Gent, een handige waterkoeler voor thuis aan. Lees snel verder en kom er alles over te weten.

Geïnteresseerd in onze filtersystemen?

Contacteer ons

 

Investeer in een handige waterkoeler voor thuis

Van simpel kraantjeswater heerlijk gekoeld en gefilterd water maken, onze waterkoeler voor thuis maakt het mogelijk. Dankzij dit handige apparaat heeft u altijd water bij de hand en zult u geneigd zijn om meer te drinken. Heeft u interesse in een waterkoeler voor thuis? Dan geven wij u graag advies op maat en zorgt onze ervaren installateur voor de vakkundige installatie van het apparaat. Wilt u ook uw werknemers aanzetten tot meer water drinken? Dan zit u ook goed bij ons voor waterkoelers voor uw bedrijf. Daarnaast vindt u in ons assortiment ook doeltreffende HEPA-filters.

 

 

Drink voldoende water dankzij onze koeler

Wij zijn gespecialiseerd in industriële filters en drinkwatersystemen en zijn dus uw ideale partner als u op zoek bent naar een waterkoeler voor thuis. Heeft u specifieke vragen of krijgt u graag meer informatie over een waterkoeler? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. U bereikt ons via +32 55 60 02 85, door een e-mail te sturen naar johan@cocojori.be of door het contactformulier in te vullen.

 

contactformulier