filtratie, waterkoelers en vetafscheiders

Industriële waterkoelers voor uw bedrijf

Dé filterspecialist
Eigen uniek filtermerk
De beste drinkwatersystemen

Wilt u waterkoelers laten plaatsen in uw bedrijf of industrieel pand? Dan heeft u uw ideale partner gevonden. Cocojori bv is al jaren gespecialiseerd in industriële filtratie en voorziet u bovendien ook graag van handige waterkoelers die u te allen tijde toegang geven tot heerlijk gefilterd water. Beschikt u nog niet over een innovatief drinkwatersysteem van ons ervaren bedrijf? Lees snel verder en kom meer te weten over de voordelen van een waterkoeler op uw kantoor. Binnenkort kunt u ongetwijfeld niet meer zonder!

Geïnteresseerd in onze filtersystemen?

Contacteer ons

 

Wij verzorgen de plaatsing van waterkoelers in uw industrieel bedrijf

Voldoende water drinken is erg belangrijk voor de gezondheid. Echter durven we dit al eens vergeten als er geen glas of fles water in ons zicht staat. Gelukkig bieden wij hiervoor de ideale oplossing aan, namelijk industriële waterkoelers voor op kantoor. Wij zijn uw ideale partners als u waterkoelers wilt laten plaatsen in uw industrieel bedrijf. Deze koelers zorgen ervoor dat u en uw werknemers meer water drinken. Het water uit de waterkoeler die wij bij u op kantoor installeren, is altijd gefilterd en op de gewenste temperatuur van de gebruiker. Sleuren met zware bidons of flessen water is verleden tijd als u kiest voor de waterkoelers van ons bedrijf. Vraag ons gerust om meer informatie over onze drinkwatersystemen voor bedrijven en kom snel te weten welke oplossing het best bij uw situatie past. Tevens klopt u met een gerust hart bij ons aan voor industriële filters of als u bijvoorbeeld HEPA-filters wilt kopen.

 

 

Vraag meer informatie over onze industriële waterkoelers voor op kantoor aan

Wilt uw industrieel bedrijf investeren in waterkoelers, die u bijvoorbeeld op kantoor kunt plaatsen? Dan maakt u een goede keuze. U klopt met een gerust hart aan bij Cocojori bv uit Brakel, in de omgeving van Gent, als u industriële waterkoelers wilt laten plaatsen. Heeft u specifieke vragen over waterkoelers voor uw industrieel bedrijf? Of wilt u liever meteen een gratis offerte aanvragen? Wacht dan niet langer en neem meteen contact op met onze specialisten. U bereikt ons door te bellen naar +32 55 60 02 85, door een e-mail te sturen naar johan@cocojori.be of door het contactformulier in te vullen. Wij beantwoorden graag al uw vragen en komen zo snel mogelijk een waterkoeler plaatsen op uw kantoor.

 

contactformulier