filtratie, waterkoelers en vetafscheiders

Compactfilters

Dé filterspecialist
Eigen uniek filtermerk
De beste drinkwatersystemen

Voor de beste, meest efficiënte compactfilters bent u bij ons bedrijf op de goede plek beland. Cocojori bv, uit Brakel, is al jaren gespecialiseerd in het voorzien van filteroplossingen voor bedrijven in allerlei verschillende sectoren. Wij kijken met u mee voor de perfecte compactfilters en installeren deze vlot in uw bedrijf.

Geïnteresseerd in onze filtersystemen?

Contacteer ons

 

Energiezuinige compactfilters

De compactfilters die wij als specialist in filtratie aanbieden zijn stuk voor stuk energiezuinig. Ze hebben namelijk allemaal een lage luchtweerstand, waardoor het energieverbruik ook erg laag is. Ondanks het lage verbruik, zijn ze echter nog steeds enorm efficiënt in het zuiveren van de lucht. Deze filters, ook wel minipleats genoemd, worden vaak gebruikt om HEPA-filters te beschermen. De compactfilters die u bij ons kunt kopen, zijn inzetbaar in allerlei industrieën, waaronder de farma-industrie. Wij kijken graag met u mee om te bepalen wat het perfecte filtertype is voor uw toepassing en bezorgen u een offerte op maat.

 

Vraag om meer informatie over onze filters

Wenst u meer informatie over onze compactfilters of onze andere filters voor bedrijven? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Dat kan door te bellen naar het nummer +32 55 60 02 85 of door het contactformulier in te vullen. Zodra de knoop is doorgehakt komt onze installateur van filters tot bij uw bedrijf voor de plaatsing.

 

contactformulier