filtratie, waterkoelers en vetafscheiders

Filterpatronen

Dé filterspecialist
Eigen uniek filtermerk
De beste drinkwatersystemen

Filterpatronen kopen, dat doet u natuurlijk het liefst bij een gespecialiseerd bedrijf. Alleen zo bent u zeker dat u betrouwbare filterpatronen van hoogwaardige kwaliteit ontvangt. Hiervoor klopt u dan ook met een gerust hart aan bij Cocojori bv uit Brakel, in de omgeving van Gent. Wij zijn gespecialiseerd in drinkwatersystemen en industriële filtering en voorzien u graag van een oplossing op maat.

Geïnteresseerd in onze filtersystemen?

Contacteer ons

 

Wij zijn uw ideale partner als u filterpatronen wilt kopen

U klopt met een gerust hart bij ons aan als u kwaliteitsvolle filterpatronen wilt kopen. Wij werken al jaren met ons eigen merk “BeFiltra” en garanderen u filteroplossingen van de bovenste plank. Alles kan bij ons gefilterd worden. Dat maakt van ons uw ideale partner. Bent u op zoek naar filterdoek op rol of gebruikt u liever filtermouwen? U vindt het allemaal in ons assortiment aan filterpatronen. Neem dus snel een kijkje! Tevens zit u goed bij ons als u HEPA-filters wilt kopen of als u nieuwe filterzakken nodig heeft.

 

 

Wacht niet langer met het kopen van filterpatronen

Heeft u nieuwe filterpatronen nodig en wilt u deze kopen bij een professional? Ontdek dan snel ons uitgebreide assortiment. Heeft u vragen over een bepaalde soort filter? Dan beantwoorden wij deze graag en vertellen wij u alles wat u moet weten over onze industriële filters voor bedrijven. Wij helpen u graag verder als u belt naar +32 55 60 02 85 of als u een e-mail stuurt naar johan@cocojori.be. Tevens is het mogelijk om het contactformulier in te vullen.

 

contactformulier