filtratie, waterkoelers en vetafscheiders

Kaarsenfilter

Dé filterspecialist
Eigen uniek filtermerk
De beste drinkwatersystemen

Een kaarsenfilter of filterkaars wordt gebruikt voor de microfiltratie van vloeistoffen. Bij Cocojori bv uit Brakel, in de omgeving van Gent, zit u goed als u op zoek bent naar een nieuwe kaarsenfilter. Bij ons vindt u ongetwijfeld het model dat u nodig heeft, want wij beschikken over industriële filterkaarsen in alle maten.

Geïnteresseerd in onze filtersystemen?

Contacteer ons

 

Een kaarsenfilter voor de microfiltratie van vloeistoffen

Wij zijn dé specialist op het vlak van industriële filters en bieden een ruim aanbod aan hoogwaardig filtermateriaal aan. Kaarsenfilters zijn breed inzetbaar in diverse applicaties en worden gebruikt in verschillende sectoren. Heeft uw filter een herstelling nodig? Ook dan staan wij voor u klaar met onze 7/7-service. Voor het filteren van vloeistoffen vindt u bij ons nog diverse andere industriële vloeistoffilters terug.

 

 

Contacteer onze specialisten

Bent u op zoek naar een nieuwe kaarsenfilter of wilt u bijvoorbeeld meer weten over industriële waterfiltratie? Dan helpen wij u graag verder als u ons contacteert via +32 55 60 02 85, via johan@cocojori.be of als u het contactformulier invult. Wij vertellen u alles wat u moet weten en geven professioneel advies op maat passend op uw situatie. Tevens kunt u bij ons HEPA-filters kopen en u vindt in ons aanbod diverse filterzakken.

 

contactformulier