filtratie, waterkoelers en vetafscheiders

Kaarsenfilter

Dé filterspecialist
Eigen uniek filtermerk
De beste drinkwatersystemen

Een kaarsenfilter of filterkaars kopen voor de microfiltratie van vloeistoffen kan bij ons bedrijf. Wij beschikken over kaarsenfilters in allerlei maten en groottes, zodat u ongetwijfeld het perfecte model vindt voor de microfiltratie van vloeistoffen. Bij Cocojori bv uit Brakel zit u dus zeker goed als u op zoek bent naar een nieuwe kaarsenfilter.

Geïnteresseerd in onze filtersystemen?

Contacteer ons

 

Een kaarsenfilter voor de microfiltratie van vloeistoffen

Wij zijn dé specialist op het vlak van industriële filtratie en bieden een ruim aanbod aan hoogwaardig filtermateriaal aan. Kaarsenfilters, genoemd naar de langwerpige elementen die de vloeistoffen naar buiten duwen, zijn breed inzetbaar in diverse applicaties. Kaarsenfilters worden voornamelijk gebruikt bij voedingsmiddelen en in de farmaceutische sector voor de microfiltratie van vloeistoffen. In deze sectoren is nauwkeurigheid en veiligheid van enorm groot belang. Daarom kiest u het best voor een specialist als Cocojori bv voor uw kaarsenfilter op maat. Onze service stopt bovendien niet bij de verkoop. Heeft uw filter een herstelling nodig? Ook dan staan wij voor u klaar met onze 7/7-service. Voor de microfiltratie van vloeistoffen vindt u bij ons nog diverse andere industriële vloeistoffilters terug. Zo hebben we ook allerlei oplossingen voor waterfiltratie.

 

Contacteer onze specialisten

Bent u op zoek naar een nieuwe kaarsenfilter voor de microfiltratie van vloeistoffen of wilt u meer weten over industriële filtersystemen voor bedrijven? Dan helpen wij u graag verder als u ons contacteert via +32 55 60 02 85 of als u het contactformulier invult. Wij vertellen u alles wat u moet weten en geven professioneel advies op maat passend op uw situatie. Ook kunt u bij ons HEPA-filters kopen.

 

contactformulier