filtratie, waterkoelers en vetafscheiders

Filterzakken

Totaalservice
Eigen uniek filtermerk
Reusachtig aanbod

Filterzakken zijn er in verschillende soorten en maten. Cocojori bv uit Brakel is gespecialiseerd in allerlei filteroplossingen en wij werken met ons eigen unieke merk “BeFiltra”. Dat maakt van ons uw ideale partner als u op zoek bent naar kwalitatieve filterzakken. Wij kunnen veel voor u betekenen op het vlak van filtering.

Geïnteresseerd in onze filterzakken?

Contacteer ons

 

Hoogwaardige filterzakken die lang meegaan

Als u bij ons aanklopt voor filterzakken, kunt u rekenen op producten van hoogwaardige kwaliteit, waar u voor lange tijd mee verder kunt. Onze specialisten in industriële filtratie helpen u graag verder en zoeken met u naar de juiste filters voor uw situatie, aangezien ze verkrijgbaar zijn in verschillende modellen. U vindt bij ons zeker het model dat u nodig heeft. Heeft u bijvoorbeeld filterzakken nodig voor persluchtfilters? Dan bezorgen wij u de juiste producten. Naast zakken, kunt u verschillende filters bij ons kopen, waaronder HEPA-filters.

 

Stel ons al uw vragen

Bent u op zoek naar hoogwaardige filterzakken? Dan vindt u bij ons ervaren bedrijf, Cocojori bv uit Brakel, in de omgeving van Gent, zeker wat u nodig heeft. Voor industrieën die betrokken zijn bij het extrusieproces, bieden wij ook gespecialiseerde extrusiefilters.  Neem contact met ons op via +32 55 60 02 85 of door het contactformulier in te vullen. Wij helpen u dan zo snel mogelijk verder.

 

contactformulier