filtratie, waterkoelers en vetafscheiders

HEPA-filters kopen

Dé filterspecialist
Eigen uniek filtermerk
De beste drinkwatersystemen

HEPA-filters kopen, dat doet u met een gerust hart bij Cocojori bv uit Brakel, in de omgeving van Gent. Onze firma is gespecialiseerd in alles wat met filters te maken heeft, en dus ook in HEPA-filters. Ontdek snel wat wij voor u kunnen betekenen en vertrouw op onze jarenlange kennis en expertise.

Geïnteresseerd in onze filtersystemen?

Contacteer ons

 

Bij ons kunt u met een gerust hart HEPA-filters kopen

Ons bedrijf is gespecialiseerd in industriële filtratie. De HEPA- (High Efficiency Particulate Air) filters die u bij ons kunt kopen, zijn filters met een grote capaciteit om hele kleine deeltjes te filteren. Deze stoffilters verwijderen meer dan 99,9% van de deeltjes uit de luchtstroom die door de filter heen gaan. Deze deeltjes kunnen bestaan uit onder andere allergenen, virussen, bacteriën, chemische samenstellingen, stof enzovoort. U kunt bij ons met een gerust hart HEPA-filters kopen, want dat zijn de beste filters die verkrijgbaar zijn. Zo zijn bijvoorbeeld mensen met astma, allergieën of ademhalingsproblemen erg geholpen met zo’n filter. Heeft u nieuwe filterpatronen nodig? U kunt deze, alsook nieuwe filterzakken bij ons kopen.

 

HEPA Filter - COCOJORI 

HEPA Filter - COCOJORI

 

Neem gerust contact met ons op

Bent u van plan om HEPA-filters te kopen, maar krijgt u eerst graag nog wat meer informatie over dit product? Of wilt u meer weten over onze andere type filters, zoals extrusiefilters? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze ervaren medewerkers. U bereikt ons door te bellen naar +32 55 60 02 85 of door het contactformulier in te vullen. Wij helpen u graag verder en beantwoorden al uw vragen.

 

contactformulier