filtratie, waterkoelers en vetafscheiders

HEPA-filters kopen

Dé filterspecialist
Eigen uniek filtermerk
De beste drinkwatersystemen

HEPA-filters kopen, dat doet u met een gerust hart bij Cocojori bv uit Brakel, in de omgeving van Gent. Wij kunnen alles filteren. Ontdek snel wat wij voor u kunnen betekenen en vertrouw op onze jarenlange kennis en expertise.

Geïnteresseerd in onze filtersystemen?

Contacteer ons

 

Bij ons kunt u met een gerust hart HEPA-filters kopen

Ons bedrijf is gespecialiseerd in industriële filters. De HEPA (High Efficiency Particulate Air) -filters die u bij ons kunt kopen, zijn filters met een grote capaciteit om hele kleine deeltjes te filteren. Deze filters verwijderen meer dan 99,9% van de deeltjes uit de luchtstroom die door de filter heen gaan. Deze deeltjes kunnen bestaan uit onder andere allergenen, virussen, bacteriën, chemische samenstellingen, stof enzovoort. U kunt bij ons met een gerust hart HEPA-filters kopen, want dit zijn de beste filters die verkrijgbaar zijn. Zo zijn bijvoorbeeld mensen met astma, allergieën of ademhalingsproblemen erg geholpen met zo’n filter. Tevens zit u goed bij ons voor filterpatronen en filterzakken.

 

HEPA Filter - COCOJORI

HEPA Filter - COCOJORI

 

Neem gerust contact met ons op

Bent u van plan om HEPA-filters te kopen, maar krijgt u eerst graag nog wat meer informatie over dit product? Of wilt u meer weten over extrusie filters? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze ervaren medewerkers. U bereikt ons door te bellen naar +32 55 60 02 85, door een e-mail te sturen naar johan@cocojori.be of door het contactformulier in te vullen. Wij helpen u graag verder en beantwoorden al uw vragen.

 

contactformulier