filtratie, waterkoelers en vetafscheiders

Waterfiltratie

Dé filterspecialist
Eigen uniek filtermerk
De beste drinkwatersystemen

Voor industriële waterfiltratie, schakelt u Cocojori bv, uit Brakel, in. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het aanbieden van filteroplossingen op maat voor tal van industrieën en sectoren. Wij kunnen u ongetwijfeld probleemloos van dienst zijn als u interesse heeft. Laat ons gerust weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Geïnteresseerd in onze filtersystemen?

Contacteer ons

 

Wij zijn gespecialiseerd in industriële waterfiltratie

We bieden verschillende mogelijkheden aan op vlak van industriële waterfiltratie. Zo kunt u met behulp van onze filters bijvoorbeeld afvalwater zuiveren. Dat is noodzakelijk wanneer uw bedrijf actief is in de chemische wereld, want vervuild water kan een enorm slechte invloed hebben op de natuur. Dankzij onze waterfiltratie beschikt u over proper water dat onttrokken is van bijvoorbeeld zware metalen of chemicaliën. Verder is het via onze op maat gemaakte systemen ook mogelijk om regenwater te filteren. Wanneer u bij ons aanklopt voor industriële waterfiltratie, bespreken we graag alle mogelijkheden en zorgen we voor een oplossing op maat. Heeft u ook nood aan drinkwatersystemen? Wij komen met plezier een waterkoeler in uw bedrijf plaatsen.

 

Kies voor industriële filtering

Wilt u ons inschakelen voor industriële waterfiltratie? Of krijgt u graag meer informatie over de filterzakken uit ons aanbod? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Dit doet u door te bellen naar +32 55 60 02 85 of door het contactformulier in te vullen. Wij zijn gespecialiseerd in alles wat met filtratie te maken heeft. Onze experts helpen u zo snel mogelijk verder en stellen indien gewenst een gratis offerte voor u op.

 

contactformulier