filtratie, waterkoelers en vetafscheiders

Y-strainers

Totaalservice
Eigen uniek filtermerk
Reusachtig aanbod

Cocojori bv, gevestigd in Brakel, zorgt ervoor dat u beschikt over Y-strainers van hoogwaardige kwaliteit. Wij zijn al verschillende jaren gespecialiseerd in allerlei industriële filtermogelijkheden voor bedrijven en zorgen dus graag voor de perfecte Y-strainers. Onze producten zijn ontworpen om uw systemen te beschermen door het effectief verwijderen van vaste deeltjes uit uw stromingen.

Geïnteresseerd in onze Y-strainers?

Contacteer ons

 

Y-strainers voor horizontale en verticale leidingen

Bij Cocojori bv hebben we een ruim aanbod aan filters voor bedrijven. Zo hebben we wat Y-strainers betreffen zowel oplossingen voor verticale als voor horizontale leidingen. Y-strainers, vernoemd naar hun vorm, worden in feite gebruikt om ongewenste en schadelijke stoffen uit vloeistoffen of gassen te filteren om zo materialen als pompen te beschermen. Er zijn zowel handmatige modellen als automatische. U kunt gerust om advies vragen zodat u zeker bent dat u een systeem kiest dat het best aansluit op uw noden. Indien u een water- of stoominstallatie bij ons aankoopt, zit er standaard een Y-strainer in.

 

Vraag naar ons aanbod

Bent u geïnteresseerd in ons aanbod aan Y-strainers of aan andere industriële filtratie? Aarzel dan niet om contact op te nemen via het nummer +32 55 60 02 85. Ook wanneer u dit type vloeistoffilter wilt laten plaatsen, contacteert u ons. Onze installateur van filters komt dan graag tot bij uw bedrijf om de filter nauwkeurig te plaatsen.

 

contactformulier