filtratie, waterkoelers en vetafscheiders

Installateur van industriële filters

Dé filterspecialist
Eigen uniek filtermerk
De beste drinkwatersystemen

Als u op zoek bent naar een bekwame en betrouwbare installateur van industriële filters, dan vindt u deze bij Cocojori bv uit Brakel, in de omgeving van Gent. Ons bedrijf beschikt over jarenlange ervaring in industriële filtratie en voorziet u graag van een gedegen filteroplossing op maat. Onze installateur mocht al bij verschillende bedrijven langsgaan voor het plaatsen van filters. Bent u de volgende waar we een tussenstop maken?

Geïnteresseerd in onze filtersystemen?

Contacteer ons

 

Op onze installateur van industriële filters kunt u rekenen

Cocojori bv is dé specialist in industriële filtratie. Als u industriële filters laat plaatsen door onze ervaren installateur, dan rekent u erop dat de plaatsing uitermate correct verloopt. Het maakt niet uit of u een industriële ventilatiefilter of moleculaire filters voor industriële bedrijven wilt laten plaatsen, onze installateur zet zijn kennis en ervaring graag voor u in en zorgt voor de ultieme filteroplossing op maat. Bovendien geniet u bij ons van uitstekende service die 7/7 beschikbaar is. Onze installateur voorziet diverse bedrijven van hoogwaardige filters en geeft bovendien gedegen advies op maat.

 

 

Laat onze installateur langskomen

Wilt u graag een afspraak maken met onze installateur voor het plaatsen van industriële filters? Of heeft u interesse in onze waterkoelers of filterzakken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U bereikt ons via +32 55 60 02 85, door een e-mail te sturen naar johan@cocojori.be of door het contactformulier in te vullen. Sluit u zich aan het rijtje bedrijven aan waarbij onze installateur binnenkort mag langskomen voor het plaatsen van filters? Laat het ons snel weten en vraag meteen een gratis offerte aan!

 

contactformulier