filtratie, waterkoelers en vetafscheiders

Industriële filterhuizen

Totaalservice
Eigen uniek filtermerk
Reusachtig aanbod

Bij industriële filterhuizen mag u niet zomaar voor de eerste de beste exemplaren kiezen. Als het gaat om filterhuizen, zijn de veiligheid en kwaliteit van groot belang. Gelukkig rekent u bij ons bedrijf op producten van de beste kwaliteit en geniet u van uitstekende service. Onze filtersystemen voldoen aan de hoogste industriële normen en zijn ontworpen om maximale betrouwbaarheid en efficiëntie te garanderen.

Geïnteresseerd in onze industriële filterhuizen?

Contacteer ons

 

Wij helpen u zoeken naar de beste industriële filterhuizen voor uw situatie

Bent u op zoek naar kwalitatieve industriële filterhuizen die ideaal zijn voor het gebruik in bedrijven? Dan zit u goed bij Cocojori bv uit Brakel. Wij zijn gespecialiseerd in industriële filtratie en zijn dus uw ideale partner. Als u voor industriële filterhuizen kiest, is het belangrijk om vooraf een grondige analyse te laten uitvoeren. Zo weten wij waar we rekening mee moeten houden op het vlak van flow, filtratiedoelstelling, vuilbelasting, deeltjesgrootte en beschikbare drukval en kunnen we de perfecte oplossing voor u voorzien. Onze specialisten staan steeds voor u klaar met gedegen advies op maat, ook als u kwalitatieve HEPA-filters wilt kopen.

 

Kies de juiste filterhuizen uit

Bent u op zoek naar hoogwaardige industriële filterhuizen of heeft u filterdoek op rol nodig? Kunt u op maat gemaakte filterpatronen gebruiken? Voor al deze zaken rekent u op ons. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze filtersystemen voor bedrijven. U bereikt ons door te bellen naar +32 55 60 02 85 of door het contactformulier in te vullen. Wij helpen u graag met op maat gemaakte oplossingen voor uw bedrijf!

 

contactformulier