filtratie, waterkoelers en vetafscheiders

Industriële filterhuizen

Dé filterspecialist
Eigen uniek filtermerk
De beste drinkwatersystemen

Als u op zoek bent naar industriële filterhuizen, mag u niet zomaar voor de eerste de beste exemplaren kiezen. Als het gaat om filterhuizen, zijn de veiligheid en kwaliteit van groot belang. Gelukkig rekent u bij ons bedrijf op producten van de beste kwaliteit en geniet u van uitstekende service. Laat ons gerust weten waarmee wij u van dienst kunnen zijn.

Geïnteresseerd in onze filtersystemen?

Contacteer ons

 

Wij helpen u zoeken naar de beste industriële filterhuizen voor uw situatie

Bent u op zoek naar kwalitatieve filterhuizen die ideaal zijn voor het gebruik in industriële bedrijven? Dan zit u goed bij Cocojori bv uit Brakel, in de omgeving van Gent. Wij zijn gespecialiseerd in industriële filters en zijn dus uw ideale partner. Als u voor industriële filterhuizen kiest, is het belangrijk om vooraf een grondige analyse te laten uitvoeren. Zo weten wij waar we rekening mee moeten houden op het vlak van flow, filtratiedoelstelling, vuilbelasting, deeltjesgrootte en beschikbare drukval. Onze specialisten staan steeds voor u klaar met gedegen advies op maat, ook als u filterzakken of kwalitatieve HEPA-filters wilt kopen.

 

 

Kies de juiste filterhuizen uit

Bent u op zoek naar hoogwaardige industriële filterhuizen? Of heeft u filterdoek op rol of specifieke filterpatronen nodig? Dan vindt u deze ongetwijfeld in ons assortiment. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U bereikt ons door te bellen naar +32 55 60 02 85, door een e-mail te sturen naar johan@cocojori.be of door het contactformulier in te vullen. Wij helpen u graag verder!

 

contactformulier