filtratie, waterkoelers en vetafscheiders

Drinkwatersystemen voor bedrijven

Dé filterspecialist
Eigen uniek filtermerk
De beste drinkwatersystemen

Drinkwatersystemen winnen in bedrijven steeds meer aan populariteit. Er zijn dan ook veel voordelen aan verbonden. Bent u benieuwd wat wij bij Cocojori bv voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder en kom meer te weten over het belang van drinkwatersystemen voor bedrijven.

Geïnteresseerd in onze filtersystemen?

Contacteer ons

 

Bij ons zit u goed voor drinkwatersystemen voor bedrijven

Wij zijn in de eerste plaats gespecialiseerd in industriële filtratie, maar dat is niet alles. Zo kunt u bij ons ook terecht voor drinkwatersystemen. Deze drinkwatersystemen zijn ideaal voor bedrijven. Een innovatief systeem zorgt ervoor dat mensen meer water drinken. Steeds meer bedrijven investeren daarom in onze drinkwatersystemen, die strategisch neergeplaatst worden en beschikbaar zijn voor het personeel. Waterkoelers in uw bedrijf zorgen ervoor dat er altijd gefilterd, fris drinkwater is. U hoeft dus niet meer te sleuren met zware bidons of flessen water.

 

Vraag onze specialisten om meer informatie

Wilt u drinkwatersystemen voor bedrijven laten installeren in uw zaak? Maak dan een afspraak bij onze installateur van waterkoelers. Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden voor drinkwatersystemen voor bedrijven? Wacht dan niet langer en neem contact op met de medewerkers van Cocojori bv uit Brakel. U bereikt ons telefonisch via +32 55 60 02 85 of door het contactformulier in te vullen. Wij geven u graag meer informatie en beantwoorden al uw vragen.

 

contactformulier