filtratie, waterkoelers en vetafscheiders

Drinkwatersystemen voor bedrijven

Dé filterspecialist
Eigen uniek filtermerk
De beste drinkwatersystemen

Drinkwatersystemen winnen in bedrijven steeds meer aan populariteit. Er zijn dan ook veel voordelen aan verbonden. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder en kom meer te weten over het belang van drinkwatersystemen.

Geïnteresseerd in onze filtersystemen?

Contacteer ons

 

Bij ons zit u goed voor drinkwatersystemen voor bedrijven

Industriële filters voor bedrijven en drinkwatersystemen, dat is onze specialiteit. Een innovatief drinkwatersysteem zorgt ervoor dat mensen meer water drinken. Steeds meer bedrijven investeren daarom in drinkwaterkoelers op leidingwater, die strategisch neergeplaatst worden en beschikbaar zijn voor het personeel. Waterkoelers in uw bedrijf zorgen ervoor dat er altijd gefilterd drinkwater is. U hoeft dus niet meer te sleuren met zware bidons of flessen water. Wilt u graag een afspraak maken, zodat onze installateur zo snel mogelijk kan langskomen voor het installeren van een drinkwatersysteem? Neem dan meteen contact met ons op!

 

 

Vraag onze specialisten om meer informatie

Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden voor drinkwatersystemen voor bedrijven? Of wilt u HEPA-filters kopen? Wacht dan niet langer en neem contact op met de medewerkers van Cocojori bv uit Brakel, in de omgeving van Gent. U bereikt ons telefonisch via +32 55 60 02 85, door een e-mail te sturen naar johan@cocojori.be of door het contactformulier in te vullen. Wij geven u graag meer informatie en beantwoorden al uw vragen.

 

contactformulier