filtratie, waterkoelers en vetafscheiders

Filteren van regenwater

Totaalservice
Eigen uniek filtermerk
Reusachtig aanbod

Bent u op zoek naar een oplossing voor het filteren van regenwater voor uw bedrijf? Cocojori bv, uit Brakel, helpt u graag aan de hand van professionele filtersystemen. Wij mochten in het verleden al tal van bedrijven helpen aan de perfecte oplossing en staan ook graag voor u klaar met regenwaterfilters op maat.

Geïnteresseerd in onze professionele regenwater filtersystemen?

Contacteer ons

 

De perfecte oplossing voor het filteren van regenwater

Indien u op zoek bent naar oplossingen voor het filteren van regenwater, klopt u bij ons aan het juiste adres aan. Als specialist in filtratie, hebben we voor klanten in allerlei industrieën de juiste oplossing. Voor het filteren van regenwater heeft u allereerst iets nodig om het water te kunnen opvangen, zoals een ton. Vervolgens heeft u een actief-koolfilter nodig. Dat type filter neutraliseert geur- en kleurstoffen. Bent u als bedrijf actief bezig met het filteren van regenwater en heeft u grootschalige oplossingen nodig? Dan zijn wij uw partner. Wij specialiseren ons in industriële filters voor bedrijven. Zo bekijken we uw specifieke situatie en zoeken dan mee naar de beste oplossing voor het filteren van regenwater. Zo kan het bijvoorbeeld interessant zijn om een membraanfilter te laten plaatsen. Deze wordt bijvoorbeeld door drinkwaterbedrijven gebruikt.

 

Schakel ons in voor hulp

Kunt u onze hulp gebruiken bij het filteren van regenwater? Maak dan vandaag nog een afspraak via het contactformulier of door te bellen naar +32 55 60 02 85. Wij komen tot bij uw bedrijf om de mogelijkheden te bespreken en bezorgen u een offerte. We hebben een aanbod aan filtermogelijkheden, waaronder ook filters voor afvalwaterzuivering.

 

contactformulier