filtratie, waterkoelers en vetafscheiders

Industriële koolstoffilters

Totaalservice
Eigen uniek filtermerk
Reusachtig aanbod

Industriële bedrijven zitten goed bij ons als ze op zoek zijn naar actieve koolstoffilters. Cocojori bv uit Brakel is een gespecialiseerd bedrijf in filtratie en innovatieve drinkwatersystemen. Wij bieden voor iedereen een gepaste filteroplossing aan. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden met onze actieve koolstoffilters.

Geïnteresseerd in onze industriële koolstoffilters?

Contacteer ons

 

Slechte geuren neutraliseren met onze industriële koolstoffilters

Verschillende soorten bedrijven kloppen met een gerust hart bij ons aan voor industriële filtratiemogelijkheden, waaronder actieve koolstoffilters. Een koolstoffilter is dé filter bij uitstek om slechte geuren te neutraliseren. Dit gebeurt via de actieve koolstofdeeltjes in het systeem van onze industriële koolstoffilters. Wilt u komaf maken met slechte geuren in de lucht? Dan bieden deze koolstoffilters de ultieme oplossing aan. Ook zit u goed bij ons als u op zoek bent naar een ventilatiefilter voor industrieel gebruik. Daarnaast is een koolstoffilter voor ventilatie ideaal voor bedrijven die streven naar een verbeterde luchtkwaliteit in hun faciliteiten.

 

Maak komaf met slechte geuren dankzij een koolstoffilter

Investeer in onze industriële koolstoffilters als u onaangename geuren in de lucht wilt neutraliseren. Heeft u specifieke vragen over deze actieve filters of over andere producten die u bij ons kunt vinden, zoals filterzakken? Wilt u daarnaast nog HEPA-filters kopen? Neem in al deze gevallen telefonisch contact met ons op via +32 55 60 02 85 of stuur een e-mail naar johan@Cocojori bv.be. Wij vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden.

 

contactformulier