filtratie, waterkoelers en vetafscheiders

Industriële koolstoffilters

Dé filterspecialist
Eigen uniek filtermerk
De beste drinkwatersystemen

Industriële bedrijven zitten goed bij ons als ze op zoek zijn naar betrouwbare koolstoffilters. Cocojori bv uit Brakel, in de omgeving van Gent, is een gespecialiseerd bedrijf in filtratie en innovatieve drinkwatersystemen. Wij bieden voor iedereen een gepaste filteroplossing aan. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Geïnteresseerd in onze filtersystemen?

Contacteer ons

 

Slechte geuren neutraliseren met onze industriële koolstoffilters

Verschillende soorten bedrijven kloppen met een gerust hart bij ons aan voor industriële filters. Een koolstoffilter is dé filter bij uitstek om slechte geuren te neutraliseren. Dit gebeurt via de actieve koolstofdeeltjes in het filtersysteem van onze industriële koolstoffilters. Wilt u komaf maken met slechte geuren in de lucht? Dan bieden deze filters de ultieme oplossing aan. Tevens zit u goed bij ons als u op zoek bent naar een ventilatiefilter voor industrieel gebruik of als u interesse heeft in een industriële luchtstoffilter.

 

 

Maak komaf met slechte geuren dankzij een koolstoffilter

Investeer in onze industriële koolstoffilters als u onaangename geuren in de lucht wilt neutraliseren. Heeft u specifieke vragen over deze filters? Of wilt u liever speciale filterzakken of specifieke HEPA-filters kopen? Neem dan telefonisch contact met ons op via +32 55 60 02 85, stuur een e-mail naar johan@cocojori.be of vul het contactformulier in. Wij vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden.

 

contactformulier