filtratie, waterkoelers en vetafscheiders

Industriële stoffilters

Dé filterspecialist
Eigen uniek filtermerk
De beste drinkwatersystemen

In veel industriële bedrijven zijn stoffilters onmisbaar. Is dat bij u ook het geval? Dan zit u goed bij Cocojori bv uit Brakel, in de omgeving van Gent. Ons bedrijf is al jarenlang gespecialiseerd in filteroplossingen op maat en biedt ook hoogwaardige drinkwatersystemen aan. Laat ons gerust weten wat u zoekt op het vlak van hoogwaardige stoffilters voor industrieel gebruik

Geïnteresseerd in onze filtersystemen?

Contacteer ons

 

Onze industriële stoffilters zijn van hoogwaardige kwaliteit

Als u op zoek bent naar industriële stoffilters, dan zoekt u natuurlijk naar filters van hoogwaardige kwaliteit, zodat deze voor lange tijd meegaan. Een veilige en gezonde werkomgeving is erg belangrijk. De stoffilters die u bij ons kunt kopen, zijn ideaal om in een industriële werkomgeving te gebruiken en zorgen ervoor dat (schadelijke) stoffen meteen afgevoerd worden. Wij komen graag bij u langs om uw filters vakkundig te installeren. Tevens vindt u in ons aanbod industriële koolstoffilters en extrusie filters.

 

 

Zeg vaarwel tegen stof

Heeft u interesse in onze industriële stoffilters? Of wilt u filterzakken of kwalitatieve HEPA-filters kopen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via +32 55 60 02 85, door een e-mail te sturen naar johan@cocojori.be of door het contactformulier in te vullen. Wij zijn u graag van dienst en beantwoorden al uw vragen over het filteren van stof of andere zaken.

 

contactformulier