filtratie, waterkoelers en vetafscheiders

Antibacteriële filters

Dé filterspecialist
Eigen uniek filtermerk
De beste drinkwatersystemen

Cocojori bv uit Brakel, in de omgeving van Gent, is hét bedrijf waar u moet zijn als u op zoek bent naar antibacteriële filters. Wij hebben voor iedereen de geschikte filtertoepassing op maat en bieden uitstekende service aan, die 7/7 beschikbaar is. Laat ons gerust weten waarmee wij u kunnen helpen, dan gaan wij meteen op zoek naar de beste antibacteriële filters voor uw bedrijf.

Geïnteresseerd in onze filtersystemen?

Contacteer ons

 

Onze kwalitatieve antibacteriële filters zijn onmisbaar in uw bedrijf

Wij bieden verschillende industriële filters voor bedrijven aan, waaronder hoogwaardige en betrouwbare antibacteriële filters die onder andere bacteriën en schimmels tegenhouden. Wij gebruiken al jarenlang ons eigen filtersysteem en optimaliseren dit constant, waardoor wij u van hoogwaardige filters kunnen voorzien. Tevens vindt u in ons aanbod verschillende filterzakken, maar ook farmaceutische filters en moleculaire filters.

 

 

Kies de juiste filters uit voor uw situatie

Wilt u graag antibacteriële filters of HEPA-filters kopen bij een echte specialist met kennis van zaken? Dan zit u goed bij ons. Heeft u specifieke vragen of wilt u een gratis offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +32 55 60 02 85, door een e-mail te sturen naar johan@cocojori.be of door het contactformulier in te vullen.

 

contactformulier