filtratie, waterkoelers en vetafscheiders

Antibacteriële filters

Totaalservice
Eigen uniek filtermerk
Reusachtig aanbod

Bent u op zoek naar antibacteriële filters? Cocojori bv uit Brakel is hét bedrijf waar u moet zijn voor de beste antibacteriële filters. Wij hebben voor iedereen de geschikte filtertoepassing op maat en bieden uitstekende service aan, die 7/7 beschikbaar is. Laat ons gerust weten waarmee wij u kunnen helpen, dan gaan wij meteen op zoek naar de beste antibacteriële filters voor uw bedrijf.

Geïnteresseerd in onze antibacteriële filters?

Contacteer ons

 

Onze kwalitatieve antibacteriële filters zijn onmisbaar in uw bedrijf

Wij bieden verschillende industriële filters voor bedrijven aan, waaronder betrouwbare antibacteriële filters die onder andere bacteriën en schimmels tegenhouden. Wij gebruiken al jarenlang ons eigen filtersysteem en optimaliseren dat constant, waardoor wij u van hoogwaardige filters kunnen voorzien. Daarnaast vindt u in ons aanbod:

 

 

Dankzij de ruime mogelijkheden en het feit dat we producten op maat kunnen maken, zijn wij er zeker van dat we u van de juiste oplossing kunnen voorzien wat farmaceutische en antibacteriële filters betreft. We geven bovendien ook graag advies waar nodig.

 

Kies de juiste filters uit voor uw situatie

Wilt u graag antibacteriële filters bestellen die ideaal zijn voor de farmaceutische sector? Dan zit u goed bij onze specialisten in industriële filtratie. Heeft u specifieke vragen of wilt u een gratis offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +32 55 60 02 85, door een e-mail te sturen naar johan@Cocojori bv.be of door het contactformulier in te vullen.

 

contactformulier