filtratie, waterkoelers en vetafscheiders

Industriële zeefmachine

Dé filterspecialist
Eigen uniek filtermerk
De beste drinkwatersystemen

Bent u op zoek naar een industriële zeefmachine? Dan kunt u rekenen op de hulp van Cocojori bv, uit Brakel. Wij zijn gespecialiseerd in alles wat met filteren te maken heeft en zorgen keer op keer voor een oplossing op maat. Ontdek meer over onze mogelijkheden wat industriële zeven betreft!

Geïnteresseerd in onze filtersystemen?

Contacteer ons

 

Een industriële zeefmachine op maat

Moet u op grote schaal bepaalde stoffen filteren? Dan heeft u vast nood aan meerdere industriële zeven. Bij ons bestelt u de ideale industriële zeefmachine voor verschillende zeeftoepassingen. Als specialist in industriële filtratie zorgen we dan ook graag voor industriële zeven die volledig op maat van onze klanten zijn. Heeft u specifieke noden? Zoekt u bijvoorbeeld een centrifugale industriële zeefmachine of is een trilzeef handiger voor uw toepassing? Laat het ons zeker weten. Onze service stopt bovendien niet na de verkoop. Wij komen immers ook uw installatie plaatsen en voeren ook herstellingen aan uw industriële zeefmachine uit, wanneer nodig. In ons aanbod aan filtersystemen hebben we bovendien nog allerlei andere mogelijkheden op vlak van filters, zoals:

Dankzij ons ruime aanbod vindt u bij ons dus gegarandeerd de juiste oplossing voor uw bedrijf.

 

Bestel uw zeefmachines bij ons

Aarzel niet om ons te contacteren indien u een industriële zeefmachine wilt bestellen. Dat kan door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar het nummer +32 55 60 02 85. Zit u nog met enkele vragen over onze industriële zeven? Ook dan kunt u ons bereiken via bovenstaande gegevens. Onze experts voorzien u in dat geval graag van alle nodige informatie en bezorgen u een offerte voor onze industriële zeven.

 

contactformulier