filtratie, waterkoelers en vetafscheiders

Moleculaire filters

Dé filterspecialist
Eigen uniek filtermerk
De beste drinkwatersystemen

Moleculaire filters kunnen moleculen, gassen en dampen uit de lucht verwijderen. Bent u op zoek naar zo’n kwalitatief hoogwaardige filter? Dan zit u zeker goed bij Cocojori bv uit Brakel, in de omgeving van Gent. Lees snel verder en ontdek wat wij voor uw bedrijf kunnen beteken op het vlak van professionele filtratie.

Geïnteresseerd in onze filtersystemen?

Contacteer ons

 

Moleculaire filters van de beste kwaliteit vindt u in ons aanbod

Cocojori bv heeft een ruime kennis van industriële filtratie voor verschillende soorten bedrijven. Zo vindt u in ons aanbod ook moleculaire filters die de lucht zuiveren en slechte gassen opvangen. Onze filters voldoen aan de strengste kwaliteitseisen en zijn ideaal inzetbaar in diverse industrieën. Naast diverse filters, waaronder ook luchtpersfilters, klopt u bij ons ook aan voor waterkoelers die zorgen voor heerlijk gefilterd water. Drinkwatersystemen voor bedrijven worden steeds populairder en wij dragen hier dan ook graag aan bij.

 

 

Vraag zo snel mogelijk een gratis offerte aan

Wilt u nieuwe moleculaire filters aanschaffen? Dan staan wij graag voor u klaar met gedegen advies op maat. Of wilt u eerder HEPA-filters kopen? Neem zo snel mogelijk contact met ons op en vraag een gratis offerte aan. Zo heeft u meteen een zicht op de kostprijs. U bereikt ons door te bellen naar +32 55 60 02 85, door een e-mail te sturen naar johan@cocojori.be of door het contactformulier in te vullen.

 

contactformulier